Naine, 30+

Oled suurepärane oma töös ning soovin, et kõik mida Sinu kliendid Sulle anda suudavad, suudad Sina enda hüvanguks võimendada seitsmekordselt.

Aitäh, et olid mulle teejuhiks. Hinnanguteta, toetades ning siiralt hoolides, et minu rännak lahendaks ühe killu mu mustrist, mis oli juba vormi võtnud mu füüsilises kehas.

Nädal on möödas, kuid olen ikka veel rahu lummuses. Luban endal võtta nii palju aega, kui vaja. Luban endal tunda tundeid, olgu need siis head või halvad.

Varem juhtus tihti, et unustasin süüa. Nüüd läheb kõht mõnusalt tühjaks kolm korda päevas vähemalt.  Joon mõnusaid teesid ja söön nii hinge kui meele rõõmuks parimaid sööke.

Hetkel tundub olevat justkui võime luua aegluupi. Et kui aeg on kangas, siis suudan mingitel hetkedel kangastelgesid aeglustada, andes endale vajaliku pausi analüüsimiseks ning õigete ja tõeste sõnade leidmiseks. Tulemus on suurepärane ning kodune õhkkond on rahus ja voolamises.

Kõrvetised on taandunud. Viha, mis mõnikord oli kui keev katel, on asendunud õpingute peale mõtlemisega, enda ümber asju korda sättides. Pidevalt leian ennast kellelegi Sinuga koos läbielatud rännakust rääkimas ning Sind selle eest iga kord tänamas oma mõtetes.

Vabaks laskmine tõi tagasi voolavuse, oskuse olla hetkes ning seda nautida.

Mul ei ole enam kõhus seda tüki tunnet. Nüüd on hoopis valusad kõhulihased, sest ma ikka pidevalt kontrollin igaks juhuks, et kui lihaseid pingutan, kas ma ikka veel tunnen oma siseorganeid. Et ega see tükk pole tagasi sinna vahele tulnud. Ei ole 🙂

Aitäh, aitäh, aitäh!